Follow us:

Vrije tijd / Winacties

Win: PASSENGERS bioscoopkaarten

Ze zeggen dat sciencefiction vooral door mannen wordt bekeken, maar wij weten wel beter! Bij winacties voor dit soort films hebben we vooral vrouwen als deelnemers (ook bij thrillers trouwens).  Hoezo zijn vrouwen zachtaardiger? 

We horen graag jullie gedachten hierover (in de reactievelden hieronder!)... 

Over de film
Jennifer Lawrence en Chris Pratt spelen de hoofdrollen in de spannende nieuwe film Passengers. Jim (Chris Pratt) en Aurora (Jennifer Lawrence) zijn passagiers aan boord van een ruimteschip dat hen naar een nieuw leven op andere planeet brengt. De reis neemt een gevaarlijke wending wanneer ze als enige passagiers op het schip 90 jaar te vroeg uit hun kunstmatige slaap worden gewekt. Jim en Aurora vallen voor elkaar terwijl ze proberen uit te zoeken waarom hun slaapcabines defect zijn geraakt. Ze komen er achter dat er grote schade is aan het schip en dat hun levens en de levens van duizenden medepassagiers in groot gevaar zijn.

Cast & crew: Chris Pratt, Jennifer Lawrence, Michael Sheen en Laurence Fishburne
Regie Morten Tyldum

Houd je van avontuur en sciencefiction doe dan snel mee met de winactie, want we mogen 3x2 filmkaarten voor de film verloten en een selfie stick

PASSENGERS draait vanaf 22 december in de bioscoop

MEEDOEN? Mail de naam van de actie plus je eigen naam en adresgegevens naar lindahappymoms@gmail.com
& geef antwoord op de vragen direct onder de winactie op HappyMOMs (soms duurt het even voor de reactie komt, maar de aanhouder wint!)

1. Ben je het eens met de stelling bovenaan het artikel, of denk je er heel anders over? (horen we ook graag).
2. Van welk genre houd je het meest?

Nieuwsgierig naar de film?

Neem een kijkje op de officiële website en bekijk de trailer onderaan de pagina

Volg je HappyMOMs en Universal Pictures al op Facebook?
Zo blijf je op de hoogte van alle films en winacties

 

Wij zijn niet  aansprakelijk voor schade en dus nimmer gehouden tot vergoeding van schade, kosten, middellijk of onmiddellijk, van welke aard dan ook, bij de winnaar en/of derden, ontstaan tengevolge van eventuele gebreken in de geleverde goederen, te late levering van deze goederen of het verloren gaan ervan.

 

Reacties

Manuela-1992
Auteur: Manuela-1992 | Geplaatst op: vrijdag, december 23, 2016 19:34
Ikzelf geniet van films in alle genres. Maar de romcom, wat vaak gezien word als het vrouwengenre, is een van de genres die ik het minst bekijk. Mijn voorkeur gaat uit naar horror, thrillers, actie en ja ook absoluut sciencefiction. Ik ben het er daarom absoluut mee oneens dat sciencefiction vooral een genre voor mannen zou zijn. Ik heb die vraag hierboven ook al half beantwoord. Ik ben meer van de spannende genres. Maar het meest geniet ik van een horrorfilm. Zowel bloederige horror als horror met vooral schrikeffecten vind ik geweldig.
Antonie-1973
Auteur: Antonie-1973 | Geplaatst op: zaterdag, december 24, 2016 21:31
Ik hou juist heel erg van sciencefiction, dat mysterieuze dat is wat het leuk maakt. Films die zich afspelen in de ruimte zijn bij mij favoriet. Ik ben het er niet mee eens dat sciencefiction vooral een genre voor mannen is, ook vrouwen kunnen hier heel erg van genieten. Niet alle vrouwen kijken enkel naar zoete romcoms. Mijn favoriete genre is de thriller.
Antonie-1973
Auteur: Antonie-1973 | Geplaatst op: zaterdag, december 24, 2016 22:37
Ik hou juist heel erg van sciencefiction, dat mysterieuze dat is wat het leuk maakt. Films die zich afspelen in de ruimte zijn bij mij favoriet. Ik ben het er niet mee eens dat sciencefiction vooral een genre voor mannen is, ook vrouwen kunnen hier heel erg van genieten. Niet alle vrouwen kijken enkel naar zoete romcoms. Mijn favoriete genre is de thriller.
Manuutje23
Auteur: Manuutje23 | Geplaatst op: zondag, december 25, 2016 13:04
Sciencefiction is echt niet alleen voor mannen, net zoals de romantische komedie niet alleen voor vrouwen is. Denk wel dat er meer vrouwen naar sciencefiction kijken dan mannen naar romantische komedies. Films zijn er voor iedereen. Mijn favoriete genre is sciencefiction. Films als Alien vind ik erg gaaf.
mybook1990
Auteur: mybook1990 | Geplaatst op: zondag, januari 1, 2017 10:50
1. Ben je het eens met de stelling bovenaan het artikel, of denk je er heel anders over? (horen we ook graag). SF wordt tegenwoordig door zowel mannen als vrouwen bekeken is mijn mening, ik denk dat vrouwen er niet veel aan onder doen of het misschien nog wel meer kijken, wie weet juist om even uit de dagelijkse bezigheden te kunnen stappen en hun hoofd naar een andere wereld te brengen. 2. Van welk genre houd je het meest? Fantasy,SF en romantische comedy's
Noffje
Auteur: Noffje | Geplaatst op: zondag, januari 1, 2017 16:53
Ben het er niet mee eens. Dat heeft niets te maken met man of vrouw zijn, maar alles met interesse.
Je moet inloggen voor het plaatsen van een reactie Log in of Word lid a.u.b.!