Follow us:

Vrije tijd / Winacties

Winactie: De Leukste Sint Hits van Sint en co

'Sint en co PresenteertDe Leukste Sint Hits', dat maar liefst zes nieuw geschreven Sinterklaasliedjes bevat van Mylène & Rosanne, PAS Piet, Sita, Ernst en Bobbie, Raak! en Dave Dekker. Daarnaast hebben deze artiesten bekende songs in een nieuw jasje gestoken en zijn er drie klassieke Sinterklaasliedjes van Kinderen Voor Kinderen aan het album toegevoegd.

Mylène en Rosanne kozen in samenwerking met producer Tjeerd Oosterhuis voor een song die goed past in de huidige tijd: `Ons liedje gaat over dat wij graag al het nare in de wereld weg willen hebben en hierbij vragen wij de hulp van Sinterklaas. We hoeven dan geen cadeautjes, want vrede is het mooiste cadeau wat hij ons kan geven. We vinden dat ons liedje een mooie boodschap heeft, namelijk dat iedereen lief is voor elkaar!'

De nieuwe liedjes zijn geschreven en geproduceerd door onder andere Tjeerd Oosterhuis, Robert D. Fischer, Tjeerd van Zanen, Edwin de Groot en Rick en Linda Pols en wordt uitgebracht door Cloud 9 Music in samenwerking met RTL Telekids.

Wij van de redactie worden helemaal blij van zulke gezellige liedjes. Willen jullie ook meezingen? Doe dan snel mee met de winactie.  We verloten twee cd’s  onder de lezeressen van HappyMOMs.  Stuur voor 21 november 2017 een mail naar lindahappymoms@gmail.com, met daarin je naam, adres en de naam van de actie. We wensen jullie veel succes. Winnaars krijgen felicitatie per mail!  

Tip * kijk alvast naar de videoclips die opgenomen zijn in het Pietenkasteel van Sint en co. 
Je kunt ze volgen op de YouTube-pagina van De Leukste Kids Hits

 

#Your Media Wave. #winactie 

De actie is gesloten!
De twee winnaars krijgen hun cd thuis gestuurd!     

Reacties

kloevert
Auteur: kloevert | Geplaatst op: dinsdag, november 14, 2017 21:23
Leuk voor in de klas! Maar natuurlijk ook voor mijn zoontje!
Linda
Auteur: Linda | Geplaatst op: vrijdag, november 17, 2017 21:04
Welke klas geef je les Kloevert?
Je moet inloggen voor het plaatsen van een reactie Log in of Word lid a.u.b.!