Follow us:

Vrije tijd / Winacties

Winactie: Vele hemels boven de zevende

‘Vele hemels boven de zevende’ is een fascinerend en beklemmend familiedrama, waarin de personages verwoede pogingen doen zich te bevrijden van de pijn in hun zelfgekozen leven. Net als in de roman laten de personages zien wat achter hun woorden verscholen ligt: ontreddering, verdriet en wanhoop, maar ook vriendschap, schoonheid, liefde en loutering.

Ben je ook zo groot fan van Griet Op de Beeck? Doe dan snel mee, want we mogen twee romans, met de gelijknamige titel, en twee bioscoopkaarten voor de film Vele hemels boven de zevende verloten.

  

Over de film
Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. Een film over obstakels die bergen worden en over durven kiezen voor je eigen geluk. Gebaseerd op de gelijknamige geliefde roman van Griet Op de Beeck, die ook het scenario voor de film schreef.

Cast Brit Van Hoof, Koen de Graeve, Sara de Roo, Peter Seynaeve, Viviane de Muynck
Regisseur Jan Matthys

Vele hemels boven de zevende  draait vanaf 30-11-2017 in de Nederlandse bioscopen

Hoe doe je mee met de actie?

Stuur een mail naar lindahappymoms@gmail.com met daarin je naam, adres en de naam van de actie & Schrijf meteen onder de winactie op HappyMOMs, met wie je naar deze film zou willen en waarom! Wie weet ben jij een van de gelukkige winnaars! Meedoen kan tot 23 november 2017. De winnaars krijgen mail! 

Volgen jullie HappyMOMs en Paradiso Entertainment Nederland  al op Facebook? Vinden we leuk!

De winactie is gesloten.  
De twee winnaars krijgen het pakket thuis gestuurd!  


Nieuwsgierig?
Bekijk alvast de website voor nieuwtjes over de film, of de trailer onderaan de pagina

 

Reacties

yvonne
Auteur: yvonne | Geplaatst op: dinsdag, november 14, 2017 14:10
Zou er graag met mijn man naar toe gaan.
Je moet inloggen voor het plaatsen van een reactie Log in of Word lid a.u.b.!