Follow us:

Vrije tijd / Boek, film & muziek

Boeknieuws: Een dikke tien van Meester Mark

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar voor mij werkt er niets beter tegen een chagrijnige bui, dan wat kinderlogica. Dat kan de boel zo lekker relativeren. Een dikke tien van Meester Mark is daarom een vermakelijk cadeauboek voor iedereen die regelmatig met kinderen te maken heeft..  

Je zult het vast wel eens hebben meegemaakt. Je kind zegt iets waardoor je niet meer bij komt van het lachen. Kinderlogica is meestal erg grappig, maar het kan soms ook een beetje beschamend zijn. Zo ook in Een dikke tien van Meester Mark. Waar de mooiste kinderlogica, briljante ingevingen, ontwapenende foutjes en lieve briefjes in staan van kinderen. Samen met andere leerkrachten en ouders delen ze pareltjes die ze vinden in werkboekjes en schriften.

Kinderen kunnen zo heerlijk eerlijk zijn. Levi, 10 jaar, maakt het niet mooier dan is het. Inderdaad: een tietel, eh, titel! Eigenlijk kunnen we heel veel van onze kinderen leren, als we goed naar ze zouden kijken. Waarom verleren we het lachen als we ouder worden en waarom maken we ons overal druk om? Met een beetje (kinder)humor komen we vaak verder. Of misschien moeten we er ook soms iets uitfloepen. Heb jij wel eens iets gekregen wat vies tegenviel? Ja... een broertje. :) 

Ik heb Meester Mark (weer) met veel plezier gelezen. Je kunt het oppakken, doorbladeren en weer weg leggen. Lees een paar kleine stukjes, gniffel wat..   en laat je terugvoeren naar je jeugd. - Linda de Jong - HappyMOMs

Een dikke tien van Meester Mark, is het vervolg op het succesvolle Meester Mark rekent het goed, maar het boek is ook apart te lezen. 

 

Een dikke tien van Meester Mark |De mooiste kinderlogica |Auteur: Mark van der Werf | Uitgever Scriptum | Prijs € 12,95

 

Reacties

Plaats jij de eerste reactie?

Je moet inloggen voor het plaatsen van een reactie Log in of Word lid a.u.b.!