Follow us:

Vrije tijd / Huis & Tuin

De leukste moederdagcadeaus van 5 tot 100 euro

Binnenkort is het Moederdag. Hét ideale moment om de allerliefste vrouw van de wereld in de watten te leggen. Wij hebben een aantal leuke cadeautips voor bij het heerlijk Moederdag-ontbijtje op bed. Maar de tips zijn op alle momenten in te passen en ook zeer geschikt voor verjaardagen

Vanaf 5 euro

Denk aan:
Een lekkere salmiak mix,
Een bos tulpen,
DIY notebooks and journals,
Gelpennen en Washi Tape

Voor de theeleut moeder <3 

Wist je dat Kneipp ook een heleboel theeën in het assortiment heeft! Wat dacht je van de zuiverende Brandnetel thee, of Cranberry thee. Ook heeft Kneipp zogenaamde ‘probleemoplossende’ thee, zoals de welterusten thee of gewichtsbeheersing thee

Ik vind zelf de ‘Na het eten thee’ heel erg lekker, bijkomend voordeel, het zorgt ook nog voor een mooie huid. De thee is gebaseerd op het zuur en base gedachte uit de natuurvoeding. De ingrediënten als Kruizemunt, citroengras, bramenblad zoet, zilverlindebloesem, appelmunt, sinaasappelmunt, natuurlijk aroma (vlierbloesem), 0,6 mg zinkgluconaat, vlierbloesem, melisseblad, citroenschil ondersteunen de spijsvertering. Zink draagt bij aan een normaal zuur-base evenwicht.

Ook favoriet is de Kneipp rooibos thee, met gember en kardemom en de brandnetelthee, maar er valt genoeg te kiezen! Wat kies jij?

Inhoud; 15 stuks | prijs vanaf € 2,49 | Kneipp thee

Onder de 10 euro

Voor de allerliefste moeder <3  

Verwen je moeder met de rijk schuimende Silky Secret van Kneipp. De foam heeft een verrassend zachte en luxe geur en is verrijkt met melkproteïnen om de huid heerlijk zacht te maken.

Gebruiksadvies : Spuit een toefje gel op de hand tijdens het douchen. De gel transformeert zich na aanraking met water meteen tot een weldadig romig schuim. Een verpakking douche foam, 200 ml, is goed voor ongeveer 30-40 x douchen, afhankelijk van de hoeveelheid gel die je op de hand spuit. Het foam wordt door middel van perslucht uit de bus gedrukt en niet door middel van drijfgas.

Fijn om te weten is dat het product enkel plantaardige werkstoffen bevat, waaronder wonderolie (Castor Oil). Wonderolie werkt heilzaam, diep verzorgend en zorgt voor een stralende teint van de huid. Ook bevatten de producten zonnebloemolie, deze versterkt de huidbarrière en vermindert vochtverlies in de diepere lagen.

Mening :  Ik vind de lijn er mooi basic uitzien. Naast dat de geur fijn subtiel is heeft Kneipp ook nog een paar andere fijne eigenschappen. Kneipp werkt met natuurlijk verzorgende werkstoffen, is mild voor de huid, bevat geen conserveringsmiddelen, geen minerale oliën en is niet getest op dieren.

Kneipp Douche Foam Silky Secret | Prijs €7.99 (200ml)| Kneipp 

Vanaf 15 euro 

Voor de romantische moeder <3

De zomer dat alles anders werd 

Over het boek
Vijf jaar geleden is Camilles echtgenoot door een ongeluk overleden. Sindsdien doet Camille haar uiterste best om op de been te blijven en hun dochter alleen op te voeden, en dat lukt best aardig. Maar dat is dan ook het enige wat ze doet, want Camille neemt geen enkel risico meer. Ze begint niet aan nieuwe relaties, reist niet meer… Zo houdt ze haar leven veilig en overzichtelijk.

Tot haar vader, oorspronkelijk een Fransman, komt aanzetten met een kist vol oude spullen en foto’s die hem uit Frankrijk is opgestuurd. De foto’s roepen veel vragen op over het verleden, en hij wil niets liever dan in de zomer terugkeren naar zijn geboorteplaats – mét Camille en haar dochter. Maar durft Camille haar veilige leventje wel los te laten?

De zomer dat … neemt je mee op een romantische reis van liefde en genezing in het huidige en door oorlog verscheurde Frankrijk in de Tweede Wereldoorlog. Susan Wiggs weet de mooie en tragische momenten van een familie vast te leggen in dit ontroerende verhaal met dubbele tijdlijn. De beelden van Frankrijk doen je wegdromen, terwijl het plot de lezer geïnteresseerd houdt tot de laatste pagina. Een mooie mix van een liefdesverhaal en historische fictie. - Linda de Jong (Redactie HappyMOMs)

De zomer dat alles anders werd | Susan Wiggs | Uitgever Harper  | ISBN: 9789402700879 | paperback, Prijs: €15.00| Publicatiedatum: 10/04/2018

Voor de opgeruimd staat netjes moeder <3

Opgeruimd! - De manga

Maak kennis met Chiaki, een jonge vrouw uit Tokyo die worstelt met een overvol appartement, rommelige relaties en een gebrek aan richting in haar leven. Na een klacht van haar aantrekkelijke buurman over de droevige toestand van haar balkon schakelt ze Marie Kondo in. Met leuke en inzichtelijke lessen helpt Kondo Chiaki haar huis – en leven – weer op orde te krijgen.

Deze volledig geïllustreerde casestudy is ideaal voor mensen die op een leuke manier kennis willen maken met de KonMari-methode, maar ook voor fans die eraan herinnerd willen worden hoe je juist die dingen behoudt die joy sparken.

De KonMari-methode was me nog niet helemaal bekend, maar je kunt er best wat van leren. De kracht van het opvouwen, rechtop zetten en sorteren. De vormgeving is grappig en het lijkt een goede manier om informatie voor alle leeftijden te presenteren. De technieken zijn logischer door het visuele aspect, al ben ik het met één ding niet helemaal eens: ‘’Boeken zijn geen decoratiemateriaal, het gaat om de inhoud’’. Ja, dat laatste zeker, maar ook decoratief kunnen ze waarde hebben. Dat wilde ik nog even kwijt, want ook dat ruimt op J    - Linda de Jong (HappyMOMs).

Opgeruimd! - De manga |  Auteur Marie Kondo  / Vertaler(s): Barbara Lampe | Uitgever: Lev.| ISBN: 978-94-005-0979-5 | paperback, prijs € 15,00 | Verschijningsdatum: 10-4-2018

Vanaf 20 euro 

Voor de stoere moeder (die wel tegen een stootje kan) <3 

De dag van de doden 
Het achtste en laatste deel in de spannende Frieda Klein-serie van Nicci French.

Over het boek
De bladeren vallen van de bomen en in Londen waart een seriemoordenaar rond. In een winkelstraat in het noorden van de stad crasht een op hol geslagen auto, de man achter het stuur blijkt al een week eerder te zijn vermoord. Op Hampstead Heath brandt een vuurstapel, in de vlammen ligt het volgende slachtoffer. Het aantal doden neemt snel toe, maar het politieonderzoek loopt vast: het is duidelijk dat de dader een spel speelt. Voor deze onconventionele moordenaar dient elk lijk slechts als boodschap aan één vrouw. Psychoanalytica Frieda Klein is namelijk ondergedoken, en iemand is naar haar op zoek. Wanneer het duel tussen Frieda en haar aartsvijand Dean Reeve uiteindelijk zijn climax bereikt, kan slechts één van hen het overleven…

Lees hier de hele Recensie 

★★★★★ Zeven jaar spanningsopbouw en nu eindelijk de ontknoping. – Linda de Jong ( HappyMOMs)

De dag van de doden | Nicci French | Ambo Anthos | Paperback prijs € 20,00

Vanaf 24 euro 

Voor de creatieve moeder <3 
Bloom - More than 50 decorative papercut patterns

Overzicht Beschrijving : 
Dit prachtige Engelstalige boek bevat meer dan 50 ontwerpen van de best verkopende Koreaanse papiersnij-kunstenaar Choi Hyang Mee. De ingewikkelde ontwerpen zijn geïnspireerd op flora en fauna en gedrukt op drie verschillende papiersoorten. Met duidelijke instructies over het gebruik van de sjablonen en ideeën voor het gebruik van je voltooide werk, maak je binnenkort prachtige kunstwerken en decoratieve stukken.

Choi Hyang Mee heeft een groot aantal volgers op Instagram en is auteur van het best verkochte boek over papierknipsels in Korea

Bloom | 50 Decorative Papercut Patterns | Auteur:Choi Hyang Mee| Uitgever: Bis Publishers  |ISBN: 978-1-7862-7167-9 | Paperback Engels, prijs 24 euro | 23 mrt. 2018

Voor de Avontuurlijke moeder  <3  

We kunnen ze hier niet allemaal kwijt, maar we hebben nog veel meer tips!

Denk ook aan een: leuk #DVDtje , Reisdagboek, #Diner bon, #High tea, #Wijnproeverij, #Treintickets , of een Bioscoop Bon (tegen meerprijs ook mogelijk met arrangement.)

Heb jij een ondernemende moeder die van reizen houdt? Of mag het wat duurder zijn, denk dan ook aan een #citytrip. Wil je er helemaal een avontuur van maken,  bekijk dan eens de website van Sprsme.

 

 

 

 

 Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

Reacties

Plaats jij de eerste reactie?

Je moet inloggen voor het plaatsen van een reactie Log in of Word lid a.u.b.!