Follow us:

Vrije tijd / Uitjes & reizen voor gezin

ME-TIME” VOOR MAMA’S EN MOMMY-TO-BE’S

Je bent zwanger of net moeder en je bent helemaal op. Bijna vakantie. Alles mag, niets moet, het grote genieten kan beginnen. Maar dan begint het ergens in je achterhoofd te zeuren. Zomaar, nog voor je goed en wel achterover zit komt ineens dat gevoel weer naar boven. Je kunt je niet ontspannen en in plaats van je handpalmen naar boven gericht te houden zit je met gebalde vuisten op het randje van je stoel

‘Verman je,’ spreek je jezelf nog tegen, maar het gevoel laat zich niet zomaar wegdrukken. Sterker, het wordt steeds erger, want hoe kun je nu niet blij zijn? Waar is de roze wolk waar ze het altijd over hebben? De transformatie van vrouw naar moeder is niet zomaar iets. Soms is het belangrijk tijdens de zwangerschap of het drukke moederschap even wat tijd voor jezelf in te plannen.

Troost je, je bent niet de enige!

Voor veel mensen is de zwangerschap of net erna een periode van zelfconfrontatie. Pure Me Retreats, de specialist in “lifechanging”ervaringen, haakt hierop in door retraites in Zeeland aan te bieden. Speciaal voor moeders (in spe). Alle retraites staan in het teken van yoga, wellness en persoonlijke coaching. 

Wat is een retreat?

Een retreat is te omschrijven als een periode van rust en (zelf)reflectie. Een pauze in de drukte van je dagelijkse bestaan waarin je de kans krijgt om je aandacht van buiten naar binnen te richten, op je innerlijke bewustzijn. Het doet je even helemaal opladen bij de yoga en wellness of je innerlijke rust vinden met behulp van een persoonlijke coach; na afloop voel je je als herboren.

In de watten

Tijdens het Mommy-2-Be-Retreat word je als zwangere vrouw goed in de watten gelegd. Je leert er bewust te genieten van de zwangerschap en je optimaal te ontspannen. Mogelijke onzekere gevoelens worden besproken en krijgen een plekje.

Het eerstvolgende Mommy-2-Be-Retreat vindt plaats van 13 - 18 juni in het duinlandschap van Walcheren in Zeeland en de prijs is €1099, -

Deze 6-daagse reis bestaat onder andere uit:

 • Zwangerschapsyoga
 • Zwangerschapsfotoshoot
 • Workshop van de ‘babyexpert’
 • Stiltewandeling
 • Zwangerschapsmassage

Met baby

Met het Mommy & Baby-Retreat ga je er even helemaal tussenuit samen met je baby. Tijdens deze 6-daagse reis leer je onder andere je baby masseren en ga je samen met je kindje op de foto. Wanneer je even behoefte hebt aan wat tijd voor jezelf bij de yoga of wellness, passen de kraamverzorgsters graag op. Ook zijn er babyexperts aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Deze vindt plaats van 18 sept t/m do 25 sept en kost € 1299,- (Mommy & Baby retreat in het voorjaar is al volgeboekt!).

Deze trip bestaat onder andere uit:

 • Yogalessen
 • Coaching
 • Babyfotoshoot
 • Oppas door de kraamverzorgsters
 • Massage
 • Workshop babymassage

Over de locatie

De retreats vinden plaats op prachtige locaties die speciaal geselecteerd zijn voor de ultieme ontsnapping uit de ‘gewone’ wereld. Het authentieke landhuis in Walcheren, Zeeland, ligt vlakbij het strand, lekker uitwaaien en inspiratie op doen in de natuur. Dit landhuis is ingericht met pure, luxe en warme materialen. Er is een sauna en een dompeldouche, een prachtige groene tuin en 2 open haarden.

De Retreats zijn gericht op hoogopgeleide werkende vrouwen die balans zoeken tussen werk- en privéleven. Pure Me Retreats biedt 3 verschillende retraites van 6 dagen:

 • Liefdesverdriet
 • Mommy-2-Be
 • Mommy & Baby

Meer weten over de retreats?

Neem dan een kijkje op de officiële website  van Pure Me Retreat 

 

 

 

Tekst Linda de Jong | Beeldmateriaal van Pure Me Retreats
 

Reacties

Plaats jij de eerste reactie?

Je moet inloggen voor het plaatsen van een reactie Log in of Word lid a.u.b.!