Follow us:

Moeder zijn / Jouw eigen leven

10 tips om jezelf (op moederdag) te verwennen

Wat zou Moederdag zijn als je jezelf niet (of nog beter laat) verwennen? Eigenlijk zou dit veel vaker moeten gebeuren! Dus als je de was nog moet doen, de administratie nog moet verwerken en dat truitje moet ruilen: stop met alles en geniet van een vrije dag! Hieronder 10 tips hoe je het meeste uit Moederdag (of natuurlijk ook andere dagen) kan halen.

moederdag

A girls'night out
Ga weer eens met je vriendinnen van vroeger op pas. 100% zeker dat er weer veel mooie herinneringen naar boven komen. Even weg van alles.

Ga naar de pedicure
Ga zitten in de stoel en ontspan, terwijl iemand druk in de weer is je voeten mooi te maken. Komt ook nog is mooi uit dat je dan weer met een goed gevoel je "peep-toe" schoenen aan kan.

Sluit je af en lees een boek
Hoe lang is het geleden dat je voor het laatst een boek hebt gelezen? Waarschijnlijk veel te lang. Sluit je af en lees een mooi boek in een ruk uit.

Ga eens "daten" met een vriendin
Stuur iedereen het huis uit en nodig een vriendin uit voor een lange lunch en een goede film (natuurlijk met een grote bak popcorn erbij!).

Laat je huis schoonmaken
Laat een schoonmaker je hele huis onderhanden nemen. Hij of zij maakt je huis zo schoon als nooit te voren. Als dat geen verwennen is!

Een dagje alleen
Zorg dat je eens een dagje helemaal alleen bent, zonder afspraken of een to-do list in je agenda. Doe simpelweg waar je zin in hebt: de stad in, op de bank, naar de sportschool: whatever you want!

Shop till you drop
Ga de stad in en shop till you drop. Pas de mooiste jurken, koop een spannend lingeriesetje en trakteer jezelf op een groot stuk taart als beloning voor het "harde werken".

Beautycenter
Ga een hele dag naar een beautycenter. Een massage, de sauna, modderbad, stoomcabine. Als je hiervan niet tot rust komt?

Slapen!
Een moeder krijgt hier veel te weinig van. Dus zodra je de kans hebt: pak je rust en duik het bed in.

Een high-tea
Ga met een paar vrienden naar een high-tea in een koffietentje of hotel. Scones, sandwiches en heel veel kopjes thee zorgen gegarandeerd voor een heerlijke middag.

Wat doe jij als je jezelf wilt verwennen? Laat je moederdag-tip in het forum achter. 

 

Meer lezen over Happy Mama zijn?