Follow us:

Over HappyMOMs / Over HappyMOMs

Over ons

redactie HappyMOMsHappyMOMs, dé plek waar moeders elkaar ontmoeten

Wat is HappyMOMs.nl? 

HappyMOMs is een online community waar duizenden moeders dagelijks met elkaar in contact komen. Jij kan hier kletsen, advies krijgen of artikelen lezen over het moederschap. Omdat we alles onder ons willen houden zijn mannen helaas dan ook niet welkom :-)

Alle moeders kunnen zich gratis aanmelden voor een eigen profiel. Heb je je nog niet aangemeld? Het kost slechts een paar minuten om een eigen profiel aan te maken en te profiteren van alle mogelijkheden op HappyMOMs.nl. 

Wat kan ik doen op HappyMOMs?

Op HappyMOMs is er voor elke moeder wat wils:

  • Maak een profiel aan, zodat andere moeders je leren kennen
  • Stel een vraag in het forum
  • Kom in contact met moeders zoals jij
  • Lees leuke en interessante artikelen onze online nieuwsbrief
  • Word online vriendinnen met andere moeders

Hoe kom ik met andere moeders in contact?

Je kan op meerdere manieren in contact komen met de moeders op het MomsNetwerk. Hieronder een aantal voorbeelden:

  • Ga op zoek naar andere moeders. Ga naar het MomsNetwerk en zoek naar moeders met dezelfde interesses als jou en/of uit dezelfde woonplaats. Wanneer je profielen van moeders hebt gevonden die je aanspreken kan je hun gehele profiel bereiken en een berichtje sturen.
  • Stel een vraag in het forum. In het forum kan je al je vragen over bijvoorbeeld de opvoeding, werken, relaties en nog veel meer. Andere moeders zullen je in het forum advies geven over alle onderwerpen. Spreken de antwoorden van een bepaalde moeder je aan? Bekijk dan haar profiel en zoek persoonlijk contact.
  • Voeg bij een artikel een reactie toe. Als je een artikel leest dat je leuk vindt of waar je nog een advies over hebt kan je een reactie onder het artikel achter laten. Een hele leuke manier om met andere moeders een conversatie te starten!

Wie zit erachter HappyMOMs?

De vaste redactie bestaat uit Linda de Jong (op foto rechts) en Marie van Wensen (op foto links). Daarnaast zijn er nog tal van leuke andere moeders die aan de website bijdragen door het insturen van artikelen, te reageren in het forum en het hebben van een vaste column.