Follow us:

Gespot! / voor moeders

Ik ga op vakantie, en neem mee?

In ieder geval mijn Happy Towels hamamdoek voor op het strand, om als sarong te flaneren op het strand, en natuurlijk naar het badhuis of de sauna.

Behalve de mooie nieuwe kleur, is de doek lekker groot (210 cm) maar ook heel klein op te rollen in je koffer. Je kunt bij het inpaken ook de doek als eerste in je koffer doen, of je dekt je kleding er juist mee af. Daarnaast is hij lekker dun, dus veel sneller droog dan een gewone handdoek, maar dik genoeg om op te liggen. En ook heel fijn, er blijft bijna geen zand aan kleven, zoals bij een handdoek en is hij heerlijk zacht van biologisch katoen en geweven van bamboegaren. Ik gebruik de Happy Towel ook als kussentje in mijn nek bij yoga, als laken wanneer het te warm is in een hotelkamer, of als omslagdoek buiten op het terras.

Niet in de droger!
Mijn vorige doek heeft al heel wat mooie reisplekjes mogen aanschouwen, tot hij helaas per ongeluk in de droger terecht kwam. Ik zal in het midden laten hoe hij daar terecht kwam, maar dat de doek daar echt niet tegen kan is duidelijk. Hij werd smaller en smaller. Dat feit negerend, sleep ik hem alsnog de sauna in. Niet als omslagdoek, want hij bedekt niet heel veel meer, maar hij doet nog goed dienst als doek voor op de bank. In de lengte komt hij tenslotte nog een heel eind, of als doek om mijn natte haren in te drogen.

Mijn nieuwe doek is al heel wat keertjes mee op reis geweest, naar o.a. Alonissos - Het Griekse Sporaden eiland, waar bovenstaande foto´s zijn genomen. Binnenkort mag hij mee naar Frankrijk en Portugal. We gaan het nog heel fijn hebben samen! 

 

Hamamdoek Bamboe , donkergrijs Lengte: 210 CM | Prijs € 32,00 en daarmee steun je gelijk een goed doel in Turkije dat studiebeurzen geeft aan meisjes uit arme gezinnen. (En daar word je dan ook weer happy van!) 

 

Wat neem jij altijd mee als je op reis gaat? 

  

 

Meer lezen over Happy Towels?

Hmm Hamam - Happy Towels 

 #Review #Spon #Hamamdoek #HappyTowel 

 

Reacties

Plaats jij de eerste reactie?

Je moet inloggen voor het plaatsen van een reactie Log in of Word lid a.u.b.!