Follow us:

Gespot! / voor moeders

Purpuz planner 2018 - Agenda met een doel

“Hoe gaat het met je? Goed, maar ik heb haast! ” Tegenwoordig is iedereen zo ongelofelijk druk dat het wel een statussymbool lijkt, maar eigenlijk is het niets meer dan kuddegedrag: iedereen heeft het tenslotte druk. Tijd dus om het anders aan te pakken. Met een nieuwe planner! Het afgelopen jaar heeft Purpuz een planner in de markt gezet die zegt meer rust, ruimte en grip op het leven te geven.


Opzij, opzij, opzij: Ja, we moeten naar het werk, geld verdienen, het huis schoonmaken, de kinderen opvoeden, en aandacht geven aan vrienden en vriendinnen, op familiebezoek en natuurlijk sporten. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de buren, familieverjaardagen, dates en het volgen van je favoriete serie en/of boek. En oh ja, last but not least: internet bijhouden en de mail beantwoorden. Het is duidelijk: we zijn als verslaafd aan (mentale drukte). En daar kunnen we niks aan doen, of toch wel?

Te veel plannen
Misschien herken je dit? Je loopt over van de plannen, mooie ideeën en goede voornemens, maar oh, wat is het soms moeilijk om dat in de praktijk te brengen.

Die drukke wereld, die kun je veranderen
Heb je ook een droom, maar weet je niet waar je moet beginnen? De planner is geheel ontworpen om doelen te behalen. In een inspirerende omgeving wordt er geholpen met het stellen, plannen en bereiken van de opgestelde doelen. Reflectie zorgt ervoor dat het doel meer in balans wordt behaald. Zo is het niet de vraag of het doel behaald wordt, maar wanneer.

Wat vinden wij van de planner? Dankzij de stijlvolle, stoffen omslag, kleurgebruik en vormgeving, innovatieve indeling, en de 8 tools is de nieuwe Purpuz planner een must have voor elke dag. Er is veel ruimte voor afspraken, maar ook voor notities en plannen (lees dromen), wat ‘m een agenda, en lifestyle coach in één maakt. Er zijn inspirerende quotes, to-do’s voor werk en privé, sfeervolle foto’s, een luxe oranje leeslint en (…. ) misschien wel het belangrijkste: ruimte om focus aan te brengen in je dag en week. - Redactie HappyMOMs

Waar te koop?
De planner is nu al te koop bij o.a. BRUNA, bol.com, Libris Boekhandels en design- en conceptstores. De verkoopprijs is € 34,99. De planner is ook gratis te downloaden via purpuz.com/downloads.

Kijk voor meer informatie op www.purpuz.com

 

 

Reacties

Plaats jij de eerste reactie?

Je moet inloggen voor het plaatsen van een reactie Log in of Word lid a.u.b.!