top of page
WhatsApp Image 2019-08-17 at 10.26.24 PM

Noor Sluijs - van Haastert

Hoofdredactie

Noor (36) studeerde Geschiedenis en is moeder van 3 kleine zoons. Ze was werkzaam als docente in Amsterdam voor ze met haar gezin naar Berlijn verhuisde. Na 2,5 jaar verhuisden ze naar Dublin. Noor schrijft over het moederschap in het buitenland, de cultuurverschillen en overeenkomsten, en de moeilijke en leuke momenten.

Caire_van_der_goot.JPG

Claire van der Goot - Gerrits

Hoofdredactie

Claire (35) studeerde Journalistiek in Utrecht en heeft voor verschillende bedrijven geschreven en de communicatie verzorgd. Ze woonde in Antwerpen en woont nu samen met haar man en hun twee dochters in Californië, Amerika. Claire schrijft over de mooie en positieve kant van het moederschap, maar toont ook de kwetsbaarheid en de uitdagingen die erbij komen kijken.

WhatsApp Image 2019-08-20 at 9.31.05 PM.

Caroline Bautz -Ebels

Schrijfster

Caroline (35) is moeder van een dochter (5) en een zoon (3) en in verwachting van nummer 3! Ze is werkzaam bij schoenenmerk Toms in Amsterdam en woont sinds kort in Muiden. Caroline reist graag en veel (met en zonder kids) en deelt haar ervaringen met ons!

Adinda van Kuijk_edited.jpg

Adinda van Kuijk

Schrijfster

Adinda (32) woont samen met Mark en dochters Yuna (4) en Mia (1.5) in Amsterdam. Naast het moederschap werkt ze als freelance online content creator voor o.a. Ouders van Nu en bij de Archive Store. Ze neemt je mee in haar kijk op het moederschap, de struggles en dilemma’s maar bovenal in het genieten van het ouderschap. Daarnaast hoopt ze moeders te verbinden en inspireren.

IMG_0419.JPG

Lin Buissant

Schrijfster

Lin (64) is gehuwd, moeder van 4 volwassen kinderen en oma van 4 kleinkinderen. Ze woont in Marbella en wisselt haar Spaanse leven af met bezoekjes aan Holland. Ze houdt van moeder en gastvrouw zijn, golfen, met vrienden de lekkerste restaurants of chirinquitos (strandtentjes) bezoeken, schilderen, schrijven en huizen inrichten.

image0_edited.jpg

Barbara Paans-Mollerus

Schrijfster

Bar (38) is in Engeland opgegroeid en heeft in Bristol bedrijfskunde gestudeerd. Na 10 jaar in sales en marketing te hebben gewerkt in Londen, Dubai en Amsterdam heeft zij haar leven omgegooid. Zij is nu yoga lerares en is haar eigen yoga bedrijf ( Bar's Yoga) gestart. Ze woont nu in Manilla (Filipijnen) met haar man Jan-Willem en twee kindjes Livie ( 3) en Freddie (1).

sharon_van_tienhoven.jpg

Sharon van Tienhoven

Schrijfster

Sharon (36) woont samen met haar man en hun drie zoontjes Luuk, Ties en Bo in Miami, Florida en is in verwachting van hun 3e kindje! Ze studeerde Communicatie en Fashion & Styling. Sharon heeft een grote passie voor fotografie en deelt prachtige beelden van haar leven met haar volgers op Instagram. Voor Happy Moms schrijft ze over het leven als moeder aan de andere kant van de wereld en over de ups en downs die daarbij komen kijken, maar altijd met een glimlach.

Angeline.jpg

Angeline de Koning - de Vroedt

Schrijfster

Angeline (33) woont samen met haar man Dennis en hun twee dochters Isis (6) en Nena (3). Ze werkt als verzorgende in de wijkverpleging en rondt momenteel haar studie verpleegkunde af. Voordat ze in de thuiszorg begon, werkte ze ruim 6 jaar als kraamverzorgende. Haar moederschap motto luidt “there is no way to be a perfect mom, but a million ways to be a good one”. 

Sacha.png

Sasha

Schrijfster

Sasha (39) is moeder van Tom (6) en Ben (4). Ze is getrouwd met Rogier en werkt als docente in het voortgezet onderwijs. Ze deelt met ons een groot geheim dat haar wereld en die van iedereen om haar heen, op zijn kop zet. Alle namen in haar bio en haar verhalen zijn gerectificeerd om haar privacy en die van haar gezin te waarborgen.

Foto Kimberley.jpg

Kimberley Sulastri

Schrijfster

Kimberley (31 jaar) woont samen met haar verloofde, is lief mama van een cadeaudochter van 7 en heeft een dochter (2) en een zoon (baby). Ze werkt parttime in een fotodrukkerij. “Geen moeder is hetzelfde, geen kind is hetzelfde en geen relatie is hetzelfde. Dat zou ook zeker niet zo moeten zijn. Niet oordelen, maar gewoon lekker leven en laten leven!” 

FA0FFD0D-D163-49FD-8443-4E06D17080E0_1_2

Virginie Mennes - van Daalen Buissant

Schrijfster

Virginie (34) is getrouwd en woont samen met haar man Marijn in Bussum. Sinds 2017 proberen zij hun kinderwens in vervulling te laten gaan maar dat heeft tot dusverre tot 4 miskramen geleid. Virginie heeft haar eigen bedrijf ‘Ik, mama’ waar ze als postpartum behandelaar vrouwen sneller helpt te herstellen in hun kraamtijd. Daarnaast houdt ze een instagram account bij onder de naam @misskraamtijd waar ze vrouwen met een kinderwens voorziet van erkenning, herkenning en informatie. In haar blogs deelt ze haar pittige weg naar een kindje en alle obstakels die daarmee gepaard gaan.

Mandy_Friedrichs.jpg

Mandy Friedrichs

Schrijfster

Mandy (29) woont met haar man, zoontje Fynn (baby) en hun hond Dakota in Heerlen. Mandy studeerde Creatieve Therapie en is afgestudeerd als dramatherapeut. Naast haar hobbies theater maken, wandelen en zwemmen, merkte ze al voor haar opleiding dat ze ook een passie heeft voor schrijven. Ze schrijft over het grote avontuur dat moederschap heet, met alle hilarische gebeurtenissen, stresssituaties en ontroerende momenten.

Anne Kramer foto profiel.jpg

Anne Kramer

Schrijfster

Anne (30) is getrouwd met Leroy en woont in Den Helder. Ze is moeder van Leann (4) en van hun ICSI wonder Avery (baby). Ze werkt als jeugdzorgwerker in een instelling op zowel open als gesloten groepen. Ze vindt het heel dankbaar maar ook zwaar werk naast de lange dagen met twee kleine kinderen. Voor Happy Moms vertelt ze over de mooie en minder mooie dingen die ze allemaal meemaakt in haar leven.

Profielfoto Claudia.jpg

Claudia Koch

Schrijfster

Claudia (32) is opgegroeid in Berlijn en leeft samen met haar man, zoon (4) en kater in de Randstad. Ze is voor haar studie naar Nederland gekomen en snel verliefd geworden op het land en de mensen. Vanuit haar eigen ervaringen rondom bevalling, cultuurverschillen, en eenzaamheid in de eerste maanden, begeleidt Claudia nu moeders in de rolverandering van niet-moeder naar moeder. Voor Happy Moms schrijft ze over de kleine en grote, hilarische, verdrietige, en bijzondere momentopnames die het moederschap leuk maken.

Profielfoto Karlijn.jpg

Karlijn Waters

Schrijfster

Karlijn (33) studeerde rechten en woont met haar man Stephen en zoontje Phelim (2) in Voorburg. Ze heeft jaren als jurist gewerkt en dit gecombineerd met haar passie voor paarden, voornamelijk Natural Horsemanship. In 2019 ging ze met haar gezin op wereldreis naar Bali, Australië en Nieuw-Zeeland. Daarna besloot ze haar eigen bedrijf op te richten. 

profielfoto Gisela.jpg

Gisela van Manen

Schrijfster

Gisela (37) is moeder van drie dochters (14, 10 en baby). Ze is docent Engels op een middelbare school in Den Bosch en heeft haar eigen onderwijsbureau waarin ze coacht, trainingen, workshops en webinars verzorgt en scholen adviseert en begeleidt op het gebied van kwaliteit in onderwijs. Samen met haar partner geniet ze van het drukke gezinsleven en van elkaar. 

Profielfoto Malindy.jpg

Malindy Meijnders

Schrijfster

Malindy (32) woont samen met John en hun 6 kinderen Chrissy-Lyn, Kevin, Vikas, Isa, Brent en Boas in Heteren. Ze heeft een eigen hondentrimsalon aan huis en houdt ervan om foto’s te maken, samen dingen te ondernemen en te genieten van haar kindjes, “want wat worden ze snel groot!”

bottom of page