Meld je aan net als 4,832 andere Happy Moms en ontvang elke maand exclusieve content.

  • Echte verhalen van moeders

  • Leer van experts

  • Heel veel lieve reacties van de Happy Moms

© 2019 by Happy Moms​. Proudly created with mom power

Noor (34) studeerde Geschiedenis en is moeder van 3 kleine zoons. Ze was werkzaam als docente in Amsterdam voor ze met haar gezin naar Berlijn verhuisde. Na 2,5 jaar verhuisden ze naar Dublin. Noor schrijft over het moederschap in het buitenland, de cultuurverschillen en overeenkomsten, en de moeilijke en leuke momenten.

Hoofdredactie

Noor Sluijs -van Haastert

Claire (34) studeerde Journalistiek in Utrecht en heeft voor verschillende bedrijven geschreven en de communicatie verzorgd. Ze woonde in Antwerpen en woont nu samen met haar man Focko en hun twee dochters Lavinia (2) en Emilie (baby) in Californië, Amerika. Claire schrijft over de mooie en positieve kant van het moederschap, maar toont ook de kwetsbaarheid en de uitdagingen die erbij komen kijken.

Hoofdredactie

Claire van der Goot

Caroline (35) is moeder van een dochter (5) en een zoon (3) en in verwachting van nummer 3! Ze is werkzaam bij schoenenmerk Toms in Amsterdam en woont sinds kort in Muiden. Caroline reist graag en veel (met en zonder kids) en deelt haar ervaringen met ons!

Schrijfster

Caroline Bautz -Ebels

Adinda (32) woont samen met Mark en dochters Yuna (4) en Mia (1.5) in Amsterdam. Naast het moederschap werkt ze als freelance online content creator voor o.a. Ouders van Nu en bij de Archive Store. Ze neemt je mee in haar kijk op het moederschap, de struggles en dilemma’s maar bovenal in het genieten van het ouderschap. Daarnaast hoopt ze moeders te verbinden en inspireren.

Schrijfster

Adinda van Kuijk

Jet (23) is kraamverzorgende in de omgeving Den Haag. In januari 2017 heeft ze het kraambed van Happy Mom’s Claire verzorgd! Ze woont samen met haar vriend Boy. Jet schrijft over dingen die haar opvallen tijdens het uitoefenen van haar prachtige beroep. Over een tijdje hoopt Jet zelf ook moeder te mogen worden.

Schrijfster

Jet Zoutewelle

Lin (64) is gehuwd, moeder van 4 volwassen kinderen en oma van 4 kleinkinderen. Ze woont in Marbella en wisselt haar Spaanse leven af met bezoekjes aan Holland. Ze houdt van moeder en gastvrouw zijn, golfen, met vrienden de lekkerste restaurants of chirinquitos (strandtentjes) bezoeken, schilderen, schrijven en huizen inrichten.

Schrijfster

Lin Buissant

Bar (38) is in Engeland opgegroeid en heeft in Bristol bedrijfskunde gestudeerd. Na 10 jaar in sales en marketing te hebben gewerkt in Londen, Dubai en Amsterdam heeft zij haar leven omgegooid. Zij is nu yoga lerares en is haar eigen yoga bedrijf ( Bar's Yoga) gestart. Ze woont nu in Manilla (Filipijnen) met haar man Jan-Willem en twee kindjes Livie ( 3) en Freddie (1).

Schrijfster

Barbara Paans-Mollerus

Sharon (36) woont samen met haar man en hun twee zoontjes Luuk (5) en Ties (3) in Miami, Florida en is in verwachting van hun 3e kindje! Ze studeerde Communicatie en Fashion & Styling. Sharon heeft een grote passie voor fotografie en deelt prachtige beelden van haar leven met haar volgers op Instagram. Voor Happy Moms schrijft ze over het leven als moeder aan de andere kant van de wereld en over de ups en downs die daarbij komen kijken, maar altijd met een glimlach.

Schrijfster

Sharon van Tienhoven

Angeline (33) woont samen met haar man Dennis en hun twee dochters Isis (6) en Nena (3). Ze werkt als verzorgende in de wijkverpleging en rondt momenteel haar studie verpleegkunde af. Voordat ze in de thuiszorg begon, werkte ze ruim 6 jaar als kraamverzorgende. Haar moederschap motto luidt “there is no way to be a perfect mom, but a million ways to be a good one”. 

Schrijfster

Angeline de Koning - de Vroedt

Sasha (39) is moeder van Tom (6) en Ben (4). Ze is getrouwd met Rogier en werkt als docente in het voortgezet onderwijs. Ze deelt met ons een groot geheim dat haar wereld en die van iedereen om haar heen, op zijn kop zet. Alle namen in haar bio en haar verhalen zijn gerectificeerd om haar privacy en die van haar gezin te waarborgen.

Schrijfster

Sasha

Kimberley (31 jaar) woont samen met haar verloofde, is lief mama van een cadeaudochter van 7 en heeft een dochter (2) en een zoon (baby). Ze werkt parttime in een fotodrukkerij. “Geen moeder is hetzelfde, geen kind is hetzelfde en geen relatie is hetzelfde. Dat zou ook zeker niet zo moeten zijn. Niet oordelen, maar gewoon lekker leven en laten leven!” 

Schrijfster

Kimberley Sulastri