top of page
happymoms_over_edited.png

Wij zijn Claire en Noor! De gezichten achter Happy Moms! 

Noor studeerde Geschiedenis in Groningen en heeft jarenlang les gegeven op het speciaal voortgezet onderwijs. Ze heeft een tijd in Berlijn gewoond en woont nu samen met haar man Jonas en haar drie zoontjes Philip (6), Pieter (4) en Feiko (2) in Dublin, Ierland. 

 

Claire studeerde Journalistiek in Utrecht en heeft voor verschillende bedrijven geschreven en de communicatie verzorgd. Ze woonde in Antwerpen en woont nu samen met haar man Focko en hun twee dochters Lavinia (3) en Emilie (1) in Californië, Amerika.

 

Met Happy Moms willen we een community creëren waar wij zélf als moeders blij van zouden worden. Daar zit volgens ons ook de dubbele betekenis van de term "happy" in. Want ondanks dat het moederschap ons hart dagelijks vult met blijdschap, warmte en liefde, zijn we als moeders zéker niet áltijd happy. Wél kunnen we voor een plek zorgen waar we elkaar makkelijk kunnen vinden, ons gesteund voelen, waar we nooit oordelen over andere moeders en waar we happy van wórden!

 

Je vindt geen informatieve artikelen bij Happy Moms, deze websites zijn er al genoeg. Wij houden het graag persoonlijk en eerlijk. Omdat we er in geloven dat je hiermee kan verbinden. En wat is er fijner dan je ~ in de roerige tijd van het moederschap ~ verbonden te voelen met andere moeders die in hetzelfde schuitje zitten?

 

Daarom introduceren wij de Happy Moms: verhalen voor moeders door moeders. Bij Happy Moms lezen jullie échte verhalen en zien jullie échte foto’s. Niet alleen van ons zelf maar ook van andere moeders; ons team van Happy Moms! Verschillende moeders met verschillende achtergronden en daarom met verschillende verhalen.

 

Ook willen we graag weten wie júllie zijn en hoe jullie het moederschap ervaren. Waar jullie “happy” van worden maar ook waar jullie tegenaan lopen. Lijkt het je leuk om bij te dragen aan onze community? Vertel ons dan jouw verhaal en wie weet kom jij ons Happy Moms team versterken! Zie hier ons Happy Moms team.

 

Vergeet ons niet te volgen op Instagram! voor dagelijks inspirerende foto’s, filmpjes en quotes! En like ons op Facebook waar alle artikelen van de website komen te staan.

 

Liefs, 

 

Claire, Noor en alle Happy Moms!

bottom of page