top of page
  • Happy Moms

Dit zijn de beste luisterboeken verteld door BN’ers

Bijgewerkt op: 24 feb. 2020

Voorlezen heeft een positief effect op kinderen! Niet zozeer op hun woordenschat maar wel op het verhaalbegrip en dat draagt weer bij aan de ontwikkeling van kinderen bij begrijpend lezen.


De voorjaarsvakantie is het ideale moment om kinderen voor te lezen. Bijvoorbeeld tijdens de lange rit op weg naar de wintersportbestemming of tijdens een middagje knutselen. Heb je als ouder weinig tijd (of nog puf) om zelf voor te lezen? Zet dan eens een luisterboek op! Wij hebben een lijst samengesteld van de 5 leukste luisterboeken, verteld door BN’ers!Tijgerverdwijnmedicijn, een stoer verhaal voor kleuters Ingesproken door Aart Staartjes

Iedere kleuter weet natuurlijk dat er ’s nachts wel eens een tijger onder het bed kan zitten. Voor Kareltje geldt dat niet anders. Gelukkig heeft zijn moeder een echt verdwijnmedicijn voor tijgers. Maar wat moet hij doen als er een grote hond over straat loopt? In 46 minuten vertelt Aart Staartjes dit bijzondere verhaal.

Luisterboek: € 9,49


Arabische Sprookjes, twintig avonturen uit het verre oosten Ingesproken door Mimoun Oaï

De vertelde versie van dit verhalenboek is net zo imposant. Met ruim anderhalf uur op de teller, zul je je met de kids niet snel vervelen! Ieder verhaal begint met een traditionele opening om vervolgens de bijzondere avonturen te vertellen. Hier kan iedereen alleen maar bij wegdromen; voor je het weet is het luisterboek al uit.

Luisterboek: € 9,99


Pim en Pom, het grote luisterboek van poezenduo Pim en Pom Ingesproken door Georgina Verbaan

Iedere dag een ander avontuur! Dat moet ook wel met 16 spannende avonturen van dit herkenbare poezenduo. Zo vervelen jullie je gegarandeerd niet met dit luisterboek. De ene dag gaan ze samen kamperen, de andere dag gaan ze plotseling naar de maan. En als alle verhaaltjes uit zijn, begin je gewoon weer van voren af aan!

Luisterboek: € 11,99


Er was eens een prins en die wou een prinses, oude sprookjes opnieuw verteld Ingesproken door Martine Bijl

Sommige mensen zijn ware woordkunstenaars. Martine Bijl was daar geen uitzondering in. In dit bijzondere luisterboek heeft ze oude sprookjes in een nieuw jasje gestoken, zonder de boodschap van het verhaal te verliezen. Met telkens weer verschillende rijmsoorten is iedereen van begin tot eind aandachtig aan het luisteren!

Luisterboek: € 7,99


Larski slaat alarm, over de ontdekking van een klein, koud hondje Ingesproken door Rik van de Westerlaken

Op zoek naar een boek waar je ruim twee uur mee kunt wegluisteren? Zoek niet verder! In dit aandoenlijke verhaal ontdekken passagiers van een veerboot het kleine poolhondje Larski. Dit hondje voelt al gauw aan dat er geen gewone kou aankomt. Nee, het is gevaarlijke kou!

Luisterboek: € 9,49

179 weergaven
bottom of page