top of page
  • Happy Moms

Een kinderverjaardag: andere koek!

Bijgewerkt op: 4 dec. 2019

Dit verhaal is geschreven door Happy Mom Angeline, lees hier haar bio.

Verjaardagen.... de een vindt het fantastisch, de ander slaat het liever over. Ik vind een verjaardag eigenlijk altijd wel gezellig! Vooral met een klein groepje. Gezellig kletsen, hapje en drankje erbij. Niets meer aan doen!


Kinderverjaardag

Een kinderverjaardag is echter wel andere koek. De verjaardag van je kind kan je ook niet overslaan. Als je aan onze meiden vraagt wat er bij een verjaardag hoort, is hun antwoord: "Slingers, taart, ballonnen en cadeaus." Afgelopen zondag werd onze oudste dochter alweer 6 jaar. Wat gaat die tijd toch snel! Voor haar verjaardag mocht ze gaatjes laten schieten.


We hebben er een familie momentje van gemaakt met z'n vieren. Naar de juwelier op zaterdag ochtend en daarna een lekker saucijzenbroodje van de bakker. Hoewel Isis heel graag oorbellen wilde, vond ze het ook reuze spannend. "Mama, ik heb wel een beetje buikpijn." “Dat snap ik, schat. Het zal ook wel heel eventjes pijn doen, maar het gaat heel snel”. Tien seconde om precies te zijn, ik heb het gefilmd! De spanning zag je in haar gezicht en na afloop de tranen in haar ogen, maar ze heeft niet gehuild. Wat was ze trots. En wij natuurlijk ook dat ze zich zo dapper heeft gedragen!


’s Middags heb ik nog cakes gebakken en heeft mijn man soepen gemaakt. Die avond hebben we de boel versierd, alles ingepakt en lagen we daarna uitgeteld op de bank. Het feestje kon beginnen....


De volgende dag waren de meiden al vroeg op. Sinterklaas was ook nog langs geweest, dus het was dubbelop feest. Zingen en cadeaus in het grote bed bij papa en mama. Na het ontbijt, moesten we ons allemaal snel aankleden voordat de eerste visite op de stoep zou staan.


De dag verliep vrij soepel. Ik voelde me best relaxt, ondanks de drukte en een gesneuvelde trapleuning! Ik telde op een gegeven moment 12 kinderen onder de 8. Gelukkig was het droog weer en hadden we een springkussen kunnen regelen. Wat een uitvinding is dat! De kids zijn de hele middag aan het springen geweest.

Isis is ontzettend verwend en genoot van alle aandacht.


Toen rond 20.00 uur alle visite weg was, de meiden op bed lagen en de boel weer een beetje aan kant was, proostten mijn man en ik op een geslaagde dag. We hadden het weer overleefd! Woensdag is er nog haar kinderfeestje. Maar voor nu; beentjes omhoog en de relax modus aan!

133 weergaven
bottom of page