top of page
  • Happy Moms

Mijn verhaal (11)

Dit verhaal is geschreven door Happy Mom Sasha, lees hier haar bio.


Precies een week geleden vertelde Jack mij over het feest van zijn buurman. En nu is het weer dinsdag en heb ik nog steeds niet besloten wat ik ga doen. Buiten het feit dat ik Rogier nog steeds niet heb geconfronteerd met zijn ontrouw, zie ik heel erg tegen de avond op omdat ik Jack onder ogen moet komen in bijzijn van mijn man.

Mijn gedachten dwalen terug naar afgelopen weekend toen ik Rogier bijna geconfronteerd had en daarmee gelijk mijn eigen misstappen wilde opbiechten. Het was zaterdagavond en als een wonder waren we beiden thuis en lagen de kinderen er om 7 uur keurig in. We hadden nog niet gegeten want we hadden geborreld bij mijn schoonouders en de kinderen hadden daar een bord spaghetti naar binnen gewerkt. Ik had nog honger dus checkte ik de ijskast en vond daar nog ingrediënten voor een pasta.


We hadden nog een fles rode wijn, gekregen van een vriendin van mij die kwam eten een paar weken geleden, en in een opwelling besloot ik te gaan koken voor Rogier en mij. Ik dekte de tafel en stak wat kaarsen aan. Terwijl ik achter het fornuis stond en Rogier langs wat kanalen zapte op de tv, probeerde ik in mijn hoofd het gesprek te oefenen. Heel ver kwam ik niet want ineens stond Rogier achter mij en sloeg zijn armen om mij heen. “Mmmm iets ruikt hier heel erg lekker.” Door dit onverwachte, intieme gebaar ging mijn brein ineens op slot. Ik draaide mij om en bekeek mijn vent even goed.


Of het nou kwam door zijn affaire met Katie of door mijn eigen affaire maar ineens kreeg ik heel veel zin in hem en wilde ik dat hij mij nam. Hier. Nu. Onze monden vonden elkaar in een bepaalde vertrouwdheid maar vergiste ik mij nou of was Rogier zijn manier van doen ook vuriger dan normaal? Ik liet mij leiden door Rogier en voor ik het wist werd ik op ons kookeiland geplant. Met een gretigheid waarvan ik niet meer wist dat ik het in mij had, rukte ik Rogier zijn overhemd open en liet mij achterovervallen..


Na afloop knoopte ik zwijgend mijn blouse dicht terwijl Rogier net zijn spijkerbroek dichtdeed. Nu was het moment daar. Ik haalde diep adem en opende mij mond om te beginnen. Precies op dat moment draait Rogier zich met een grote glimlach naar mij om: “ Lieverd, dat was heerlijk. Zullen we gaan eten?” En met die banale opmerking, snoerde hij mij de mond en nam mijn irritatie het over. Ik besloot het gesprek te laten voor wat het was


Nu zijn we weer een paar dagen verder en sta ik besluiteloos voor de spiegel in de badkamer. “Lieverd, kom je?, roept Rogier van beneden. Ik haal diep adem, doe nog wat parfum op en leg mij erbij neer dat ik vanavond met mijn man en minnaar in dezelfde bar ga doorbrengen…

356 weergaven
bottom of page