top of page
  • Happy Moms

Mijn verhaal (2)

Bijgewerkt op: 23 dec. 2019

Dit verhaal is geschreven door Happy Mom Sasha, lees hier haar bio.


...“Dag lieverds!" Verwoed zwaai ik de mannen uit terwijl ik mijn badjas wat strakker om mij heen knoop. Brrr, het is koud deze maandagochtend en dat terwijl het pas halverwege september is. Snel draai ik mij om en loop ons huis weer in. Ik duw de deur achter mij dicht terwijl ik naar onze open keuken loop.

Ik kan elke dag weer genieten van de enorme hoeveelheid licht die daar naar binnen stroomt , zelfs op bewolkte dagen zoals vandaag, en ben blij dat we besloten hebben de 2 extra ramen boven in te zetten. Ik pak mijn kop koffie van het aanrecht en loop naar de deuren die naar onze tuin leiden.


De kat van de buren kijkt mij vanaf ons tuinmeubilair arrogant aan en ik grinnik. Deze onverwachte beweging van mij doet hem besluiten snel weg te rennen. Ik staar naar buiten en mijn gedachten dwalen af naar vanochtend. “ Wie is Jack?” had Rogier gevraagd terwijl hij een kus op mijn schouder plantte en uit bed stapte. “Je zei vannacht in je slaap iets wat ik niet kon verstaan. Alleen de naam Jack kon ik ontwaren.” Koortsachtig dacht ik na en na enige aarzeling antwoordde ik:” Oh dat is een collega met wie ik laatst een akkefietje had. Schijnbaar moest ik dat verwerken in mijn dromen”. Schaapachtig had ik naar Rogier gelachen terwijl mijn hart in mijn borstkas klopte. Rogier bleef mij aankijken maar toen brak zijn lach door. “ Oh gelukkig, ik begon al onzedelijke dingen te denken”. Hij moest eens weten hoe dicht hij bij de waarheid zit , dacht ik, terwijl Rogier naar de badkamer liep om te douchen.


Ik schrik op uit mijn gedachten als de deurbel gaat. Ik kijk op de klok boven de oven en fronsend slof ik met mijn beker koffie naar de voordeur; is Rogier iets vergeten misschien? Terwijl ik de deur opentrek, klotst de hete koffie over de rand op mijn duim en net als ik een hartgrondige vloek eruit wil gooien, zie ik wie er voor mij staat. En mijn hart slaat een slag over….


Lees hier verhaal 3

1.112 weergaven
bottom of page