top of page
  • Happy Moms

Mijn verhaal (3)

Bijgewerkt op: 23 dec. 2019

Dit verhaal is geschreven door Happy Mom Sasha, lees hier haar bio.


...Ik kijk nog een keer en onderdruk dan een nerveus lachje. “ Goedemorgen mevrouw, we komen de boodschappen bezorgen.” Met nog rode wangen van de spanning, glimlach ik terug naar de bezorg jongen van onze plaatselijke supermarkt. “ Ja natuurlijk kom erin, sorry ik ben nog niet aangekleed maar zet alles maar op het aanrecht neer.” Ik loop achter hem aan en in gedachten geef ik mijzelf op mijn kop omdat ik dacht dat deze 18-jarige jongen Jack was. Mijn Jack…Ik loop snel de boodschappenlijst met de jongen door om te zien of ik alles heb voor deze week en kijk dan tersluiks op de klok. Shit, als ik niet te laat wil komen op school moet ik nu gaan douchen. Ook al is het vandaag mijn vrije dag, er staat een docentenvergadering gepland waar ik bij moet zijn.


Haastig bedank ik de jongen en zodra hij de voordeur uit is, ren ik naar boven en spring ik onder de douche. Het warme water voelt prettig aan nu de temperaturen zo gedaald zijn en ik sluit mijn ogen. Meteen springt Jack op mijn netvlies; met zijn blauwe ogen en plagende glimlach. Ik voel hoe zijn handen over mijn lichaam glijden en precies weten waar ze moeten zijn. Ik open mijn ogen, voel mijn hart sneller kloppen en draai gehaast de kraan uit. Als ik zo verder ga dagdromen, kom ik te laat. Ik droog mij af, sta te dralen voor de kledingkast in onze slaapkamer en trek uiteindelijk mijn favoriete spijkerbroek aan. Snel trek ik een wit shirt over mijn hoofd en terwijl ik naar beneden loop trek ik mijn gele jasje aan. Ik loop de keuken weer in en pak mijn sleutels en tas.

Terwijl ik de deur achter mij dicht trek , gaat mijn telefoon. Jack…..


Lees hier verhaal 4

1.052 weergaven
bottom of page