top of page
  • Happy Moms

Mijn verhaal (9)

Dit verhaal is geschreven door Happy Mom Sasha, lees hier haar bio.


Altijd als ik naar de ingang van het hotel loop, overvalt mij een gek gevoel. Ik kijk veelvuldig om mij heen of ik geen bekenden zie (wat nog nooit is gebeurd) en met gebogen hoofd loop ik langs de receptie naar de bar. Ik ruik Jack voor ik hem zie. Hij zit aan de hoek van de bar, meteen bij het begin. Hij heeft mij nog niet gezien en even blijf ik staan om hem te bekijken.


Hij heeft een lichtblauw overhemd aan, een spijkerbroek en zijn blonde haren zijn achterovergekamd. Onderin krult het en ik word week van binnen als ik naar hem kijk. Heel anders dan Rogier met zijn donkere haren en bruine ogen. Snel druk ik de gedachte aan Rogier weg en loop richting Jack. Als hij opkijkt en mij aankijkt met zijn helblauwe ogen, maakt mijn hart een sprongetje. Enigszins verlegen kus ik hem gedag op zijn wang en ga naast hem zitten. “Dag schoonheid, wat zie je er mooi uit” en terwijl hij dit zegt kijkt hij mij lang en intens aan. We zitten dicht tegen elkaar aan op de barkrukken en ik voel zijn adem langs mijn wang strijken terwijl hij vraagt wat ik wil drinken.


Normaal gesproken eten en drinken wij eerst wat voor we ons naar boven begeven maar vandaag voel ik mij anders. Ik wil hem. Nu. In een paar woorden maak ik dit aan hem duidelijk en op veel tegenspraak hoef ik niet te rekenen. We lopen in stilte en gearmd naar de lift en als de liftdeuren sluiten geven Jack en ik ons over aan een gepassioneerde zoen. Man, wat raak ik toch opgewonden van deze vent.


Op de tweede verdieping stappen we uit en gelukkig ligt onze kamer pal naast de lift want veel langer houd ik het niet. Jack maakt snel de deur met de elektronische deur kaart open en we struikelen, half lachend, naar binnen. De kamer is klein en ruikt een beetje bedompt maar het enige waar ik oog voor heb is het grote king size bed in het midden van de kamer. De lakens zijn wit en gesteven en gretig laat ik mij er bovenop vallen. Even lijkt de tijd stil te staan als Jack en ik elkaar aankijken maar dan zoent hij mij en vergeet ik  de wereld om mij heen….

243 weergaven
bottom of page