top of page
  • Happy Moms

Shopping@happymoms: Atelier Lout

Het is weer tijd voor shopping@happymoms! Deze week brengen wij Milou van Atelier Lout in Amsterdam onder jullie aandacht. Ateliler Lout verkoopt duurzame producten voor baby’s, gemaakt in Amsterdam. Haar focus ligt op eenvoud, goede kwaliteit en multifunctionele items. Zelf miste zij tijdens haar eigen kraamtijd deze producten (oa hydrofiele doeken, lakentjes en voedingsdoeken) in een eenvoudige stijl met mooie kleuren. Haar behoefte aan deze producten zorgde ervoor dat zij zelf Atelier Lout gestart is. Ga naar de website www.atelierlout.com om een kijkje te nemen naar de prachtige producten die Atelier Lout aanbiedt.


Ben je enthousiast geworden van al het moois dat Atelier Lout op de website verkoopt, dan hebben we voor onze HappyMoms lezers goed nieuws! Gebruik de kortingscode : happymoms10 en je krijgt 10 % korting op de hydrofiele doeken, de lakentjes en de voedingsdoeken. Wij wensen je veel shop plezier!


Lees het gehele interview met Milou hieronder:


1. Wat is Atelier Lout en waar staat het voor?

Atelier Lout is een duurzaam merk met prachtige producten voor je kleintje, gemaakt in Amsterdam. We staan voor eenvoud, hoge kwaliteit en multi-purpose voor een betaalbare prijs.

2. Welk product wil jij graag even extra onder de aandacht brengen en waarom?

Eigenlijk niet een product specifiek, maar de collectie als geheel. Alles is te combineren en te gebruiken voor meerdere doeleinden; de grote hydrofiele doek als inbakerdoek maar ook als dekentje voor in de wagen. Het ledikantlaken als laken om onder te slapen maar ook als speelkleed op het strand. Daarnaast gebruiken we in alle producten dezelfde kleuren zodat het mooi te matchen is.


3. Waarom moeten onze lezers naar jouw site gaan?

Onze producten zijn fijn, oneindig te gebruiken én passen perfect in je interieur.


4. Je bent moeder van een zoon en je hebt ook nog een baan naast Atelier Lout. Hoe combineer je dit alles?

Atelier Lout is geboren uit een behoefte; ik kon deze producten in mooie eenvoudige kleuren simpelweg niet vinden en ben ze tijdens mijn verlof gaan maken. Iedereen die op kraambezoek kwam of foto’s zag vroeg ernaar. Ik ben begonnen alles zelf te maken maar doordat ik het combineer met mijn baan heb ik dit uit handen gegeven aan ons fijne atelier in Amsterdam. Door het op deze manier te doen haal ik het plezier uit mijn baan én Atelier Lout.

271 weergaven
bottom of page