top of page
  • Happy Moms

Vakantie met de kids

Dit verhaal is geschreven door Happy Mom Caroline, lees hier haar bio.


Wat kan het toch lastig zijn om te bedenken waar je naar toe op vakantie gaat met de kids. Je wil natuurlijk niet naar zo’n all-inclusive resort, bomvol, bandje om je pols en de hele dag elkaar aanstaren en consumeren. Althans, ik niet. Parels

Maar waar vind je die parels waar de kinderen een leuke tijd hebben, maar waar het er ook nog aantrekkelijk uitziet voor jullie? Met lekker eten en ook genoeg vermaak. Gezellige kamers, leuke omgeving en als het even kan ook nog te betalen. 

Daar moet je eerlijk gezegd wel even wat tijd aan besteden en je moet er een beetje op tijd bij zijn. Dan kun je rustig wat dingen vergelijken en ben je niet meteen gestresst als het niet in 1 avond lukt. Nogmaals, er gaat even wat tijd in zitten, maar dan heb je hoogstwaarschijnlijk ook wel beet! 

Ik zal hieronder mijn favoriete websites met jullie delen waar je gegarandeerd een heerlijke plek kunt vinden!


  1. I-escape. al jaren favoriet! Ook zeker voor weekendjes weg a-deux. Smaakvolle hotels in een hele brede prijsklasse. Dus peperdure hotels, maar ook hele betaalbare. Neem even de tijd om hier rustig rond te kijken want ze hebben zo veel keus! Je kan selecteren op land, regio en ze hebben ook een kind selectie! Ze geven de voor en nadelen aan van de bestemmingen op basis van ervaring. 

  2. Nice2Stay. heb ik onlangs ontdekt en love it. Het aanbod is voornamelijk in Zuid- Europa. De website is gebruiksvriendelijk en zeer overzichtelijk. De plekken die op deze website staan hebben ze zelf bezocht, dus lees de review goed door! Boeken of een optie doe je gewoon via deze site. Veel smaakvolle en vooral ook veel betaalbare opties!

  3. Kid&Coe, de Airbnb voor kindvriendelijke huizen. Wel aan de prijzige kant. Maar de mooiste vakantiehuizen kan je hier vinden. Het voordeel is dat wanneer je via deze site een huis boekt met je kinderen, het huis ook van alle kinder gemakken voorzien is. Dus geen gesjouw met traphekjes, speelgoed en bedjes.

  4. Trvlbees, dit is een website waar je eerst lid van moet worden maar je kunt je gewoon aanmelden. Ze hebben de leukste tips voor vakantiebestemmingen met kinderen en voegen hier wekelijks nieuwe bestemmingen aan toe. Ze hebben een leuke blog en hebben af en toe hele leuke give-aways (zie Instagram!)

Airbnb

Verder is er natuurlijk ook genoeg te vinden op Airbnb, maar daar zie ik vaak door de bomen het bos niet meer en wordt het echt een zoek tocht. Overigens heb ik laatst, door de juist zoek filters aan te zetten, wel een het leukste huis op Mallorca gevonden via AirBnb.


Maar daarover een andere keer meer. Ik weet zeker dat je leuke adresjes vindt op de 4 websites hierboven, maar nogmaals: begin een beetje op tijd en neem er ook even de tijd voor. Good luck!

185 weergaven
bottom of page